Sos De Soia De Pui
Puiul cu sos de soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 652 calorii, 43G de proteine, și 40g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Toțiretetele au 90 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de coapse de pui, zahăr, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Taitei Cu Sos De Soia, Sparanghel de susan cu sos de soia-usturoi Aioli, și Kebaburi de friptură de soia cu miere cu sos de lămâie Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, sosul de soia, apa, usturoiul și ghimbirul într-o oală mare; se amestecă până se dizolvă zahărul.
Puneți puiul în oală și dați la fiert. Folosind clești, întoarceți puiul în oală la fiecare 5 minute.
Se fierbe puiul până nu mai este roz la os și sucurile se limpezesc, aproximativ 35 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os trebuie să citească 165 grade F (74 grade C). Amestecul de sos se va transforma într-o glazură bogată, brună.
Scoateți vasul de pe foc și lăsați să se răcească 10 minute.
Puneți puiul pe un platou și presărați cu ceapă verde tocată.