Sos de pâine de porumb din sud ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 223 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați condimente de păsări de curte, mâncăruri de curcan, pâine grosieră de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sos De Pâine De Porumb Din Sud, Pătratele De Pâine Din Porumb Din Sud, și Pâine De Porumb Din Sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se incalzeste cuptorul la 350 de metri cubi. Într-un castron mare, combinați primele 10 ingrediente. Într-un alt castron, amestecați ouăle și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Se adaugă la amestecul de pâine; se amestecă până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
3
Transferați într-un 13x9-in uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
4
Se coace, neacoperit, 40-45 minute sau pana se rumeneste usor si un termometru introdus Langa Centru citeste 160%.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Cornbread. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Aromele fumurii duc într-un palat incredibil de mătăsos, sărat și articulat; floare de cireș și grohotiș în Ultra hi-Def; un fir delicat de chile-firul de pe finisaj nu deranjează complexitatea răcoroasă rece. Nu-mi amintesc o epocă mai bună a acestui vin.