Sos De Hrean De Arpagic

Sos De Hrean De Arpagic
Sosul de hrean de arpagic durează aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. Acest sos are 129 calorii, 16g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de arpagic, sare, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Friptură cu vârf de mușchi cu crustă de ierburi cu sos cremos de hrean-arpagic, Pâine Cu Arpagic De Hrean, și Cartofi copți cu hrean și arpagic sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați smântâna, hreanul, arpagicul, sucul de lămâie și sarea. Se dă la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se servește cu somon și pâine pumpernickel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PumpernickelPumpernickel
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
DificultateNormal
Gata În5 m.
Porții24
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista