Sos De Grătar Portocaliu

Sos De Grătar Portocaliu
Sosul de grătar portocaliu ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 182 calorii. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Funcționează bine ca sos. Un amestec de marmeladă portocalie, muștar gri poupon dijon, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos Rapid De Grătar Chipotle-Orange, Sos De Grătar Bourbon Orange Coriandru, și Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele până se amestecă bine. Utilizați ca sos de ungere în timp ce grătați păsări de curte, carne de vită sau carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
2
Păstrați sosul rămas într-un recipient bine acoperit la frigider timp de până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Deloach Forgotten Vines Zinfandel cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
DeLoach Forgotten Vines Zinfandel
DeLoach Forgotten Vines Zinfandel
Acest delicios Zinfandel are strălucirea cireșului negru și a murelor tinere amestecate cu ciocolată neagră și dafin. Există o calitate brambly care adaugă profunzime. Taninurile sunt netede la final, dar aciditatea strălucitoare o duce până la capăt. Un complement perfect pentru mâncare sau pentru a te bucura într-o zi caldă de vară.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista