Sos de grătar pentru sandvișuri cu carne
Sosul de gratar pentru sandwich-uri de carne este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 106 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un sos. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, praf de usturoi, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 13%. Rețete similare includ Barbeque Tempeh Sandwich-Uri, Slow cooker barbeque sandwich-uri de carne de vită, și Ting Town Barbeque Sandwich-Uri De Carne De Vită.
Instrucțiuni
Se amestecă ketchup, zahăr brun, sos Worcestershire, miere, unt, muștar, suc de lămâie, praf de chili și praf de usturoi împreună într-o cratiță la foc mediu; se fierbe până la cald, aproximativ 5 minute.