Sos De Grătar De Casă

Sos De Grătar De Casă
Rețeta sos de grătar de casă ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 20 de porții cu 34 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca sos. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Mergeți la magazin și ridicați bourbon, sare kosher, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cel Mai Bun Sos De Grătar De Casă, Sos De Grătar De Casă, și Sos De Grătar De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 1 litru, amestecați toate ingredientele. Gatiti la foc mediu, amestecand constant cu telul, pana cand amestecul ajunge la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; continuați să gătiți și să amestecați până se îngroașă, 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Se ia de pe foc. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
3
Transferați într-un recipient etanș. A se păstra la frigider până la 1 lună.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Avanpostul Howell Mountain Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Avanpostul Howell Mountain Zinfandel
Avanpostul Howell Mountain Zinfandel
# 67 Wine Spectator Top 100 din 2008"Dens și puternic, dar minunat de bogat, suplu și bine structurat la bază. Oferă arome de mure, pământ argilos proaspăt și pâine prăjită fumurie, cu fructe de pădure coapte, dar concentrate, mocha-espresso și arome de piper alb. Bea acum până în 2012. 950 de cazuri făcute.Wine Spectator93 puncte
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista