Sos De Grătar

Sos De Grătar
Sosul de grătar ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 329 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără lactate și FODMAP servește 3 și costă $1.77 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți zahăr brun ferm, amestec de supă de ceapă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Sos de grătar Kenny Rogers-deși este posibil să nu mai fie prin preajmă, puteți face sos de grătar la fel ca al lor, și Sos Tonkatsu (sos de grătar în stil japonez).

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie, amestecând bine; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Notă: sosul rămas poate fi refrigerat pentru alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. NV Los Pinos Ranch Vineyards Pinky Tuscandero American Zinfandel cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
NV Los Pinos Ranch podgorii Pinky Tuscandero American Zinfandel
NV Los Pinos Ranch podgorii Pinky Tuscandero American Zinfandel
Pinky face tururi fericite pe drumurile din spate pe scuterul ei, vântul din păr și obrajii ei se înroșesc cu sărutul anticipării. Ea este aventurierul, un vin de mireasă roșind, care are gust de cireșe dulci și un strop de coajă de portocală. Pune un pic Pinky în petrecerea ta. Ciao Bella!
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate7
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista