Sos De Ceapă Caramelizat
Nevoie de un sos fără gluten și fără lactate? Sosul de ceapă caramelizat ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 66 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, vinul, bulionul de pui mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Somon cu ceapă caramelizată și sos de smochine, Friptura cu ceapa caramelizata-sos jalape Olifto, și Slidere de ceapă caramelizată și ciuperci Portobello cu sos de prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Continuați să gătiți 15 minute sau până se rumenesc adânc, amestecând constant.
Adăugați vin; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Scoateți ceapa din tigaie; se toaca marunt ceapa. Întoarceți ceapa în tigaie; amestecați bulionul, sarea și piperul. Aduceți la fierbere; gătiți până se reduce la 2 căni (aproximativ 10 minute).