Sos De Ceapă Caramelizat

Sos De Ceapă Caramelizat
Nevoie de un sos fără gluten și fără lactate? Sosul de ceapă caramelizat ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 66 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, vinul, bulionul de pui mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Somon cu ceapă caramelizată și sos de smochine, Friptura cu ceapa caramelizata-sos jalape Olifto, și Slidere de ceapă caramelizată și ciuperci Portobello cu sos de prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Continuați să gătiți 15 minute sau până se rumenesc adânc, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați vin; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
4
Scoateți ceapa din tigaie; se toaca marunt ceapa. Întoarceți ceapa în tigaie; amestecați bulionul, sarea și piperul. Aduceți la fierbere; gătiți până se reduce la 2 căni (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
BulionBulion
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista