Sosul de carne în stil sudic ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 9 și costă 2,06 USD pe porție. O porție conține 392 calorii, 22g de proteine, și 26g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, carne de vită măcinată, oregano și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Încercați Sos De Grătar În Stil Sudic, Sos De Roșii Din Carne(Mai Puțin) - Stil Sicilian, și Prăjituri de Crab în stil sudic cu sos rece de Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și fierbeți la foc mediu până la semi-moale; se amestecă usturoiul. Aveți grijă să nu ardeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați carne de vită măcinată și gătiți până când tot rozul a dispărut; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
4
În oală cu carne de vită scursă, amestecați ușor pasta de roșii și sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se amestecă oregano, busuioc, sos Worcestershire, zahăr, fulgi de ardei roșu, ciuperci, foi de dafin și sare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de aproximativ 2 ore.