Sos de brânză Nacho

Sos de brânză Nacho
Sosul de brânză Nacho durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 57 de cenți per porție, primești un aperitiv care servește 4. O porție conține 237 de calorii, 9 g de proteine și 19 g de grăsime. Un amestec de unt, sare, lapte și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum sosul de brânză Nacho, sosul de brânză Nacho și sosul de brânză Nacho.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute - noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista