Sos De Arahide Chipotle
Sosul de arahide Chipotle este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 264 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți chipotle chile în adobo, ulei de susan asiatic, unt de arahide gros și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca sos. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Încercați Empanadas de pătlagină cu sos Chipotle-arahide, Burgeri de vită cu sos de grătar cu arahide-Chipotle, și Cotlete de porc cu crustă de coriandru cu sos de arahide Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați untul de arahide, laptele de cocos, chipotle și ghimbirul și pulsați până se omogenizează.
Transferați piureul într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mic. Gatiti, amestecand, timp de 1 minut.
Transferați sosul într-un castron și amestecați sosul de soia, sucul de lămâie, uleiul de susan și 1/4 cană de apă până se omogenizează; la frigider până la răcire.
Faceți înainte: sosul poate fi refrigerat până la 1 săptămână.
Serviți cu: carne de vită la grătar, carne de porc, aripi de pui sau creveți sau ca o baie pentru legume albite.