Sos De Ananas Caramelizat
Sosul de ananas caramelizat este un fără gluten sos. Această rețetă face 4 porții cu 325 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Un amestec de zahăr brun ferm, sare, înghețată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Înghețată de ananas caramelizată cu sos de ciocolată-nucă de cocos, Sandvișuri cu șuncă și brânză cu slănină, ceapă caramelizată cu ananas + sos BBQ Jerk, și Ananas Caramelizat Asiatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul și zahărul într-o tigaie medie la foc mediu. Se amestecă până se dizolvă zahărul, aproximativ 3 minute. Creșteți căldura la mare.
Adăugați ananasul și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt aurii și acoperite în caramel, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați vanilia și sarea. Împărțiți sosul de ananas între 4 feluri de mâncare. Topiți fiecare fel de mâncare cu 1 lingură de înghețată și puțin sos de ciocolată.