Sos De Afine-Portocale

Sos De Afine-Portocale
Sosul de afine-portocale ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 154 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați afine, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Sos De Portocale De Afine, Sos De Portocale De Afine, și Sos De Portocale De Afine.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță nereactivă de 4 litri, amestecați afine, zahăr, coajă de portocală, apă și suc de lămâie. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand frecvent, pana cand sucurile incep sa curga si zaharul se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Creșteți căldura la mediu; fierbeți 6 până la 8 minute mai mult, amestecând ocazional, până când apar afine. Se amestecă lichiorul. Se dă la frigider aproximativ 1 oră sau până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
LichiorLichior
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista