Sosul Bolognese ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 199 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare grosieră, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ragul de sos Bolognese (sos Bolognese), Sos bolognez (Ragu Bolognese), și Sos Bolognez.
Instrucțiuni
1
În cratița de 4 litri, gătiți carnea de vită, cârnații, ceapa, morcovul, țelina și usturoiul la foc mediu, amestecând frecvent, până când carnea de vită și cârnații sunt bine gătite; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se amestecă roșiile, se rupe cu lingura. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
3
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit aproximativ 30 de minute sau până când se îngroașă ușor.