Sopressata Și Genova Salam Calzones

Sopressata Și Genova Salam Calzones
Sopressatan și Genova Salam Calzones ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 659 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,14 USD pe porție. Un amestec de piper, sos de roșii, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Sopressatan și Genova Salam Calzones, Sopressata & Genova Salam Calzone # SeriousSandwich, și Stive De Salam Genova pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista