Somon în coji de porumb

Somon în coji de porumb
Somonul din coji de porumb este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 595 calorii. Pentru $ 7.18 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Dacă aveți la îndemână sare și piper, orez, creme fraiche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Rețetă De Somon La Grătar În Coji De Porumb, Aztec porumb BBQ ' D în coji, și Porumb la grătar în coji pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: șir de bucătărie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
3
Într-o cratiță medie, aduceți apa și orezul la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți, neacoperit, timp de 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Scoateți din căldură și scurgeți excesul de lichid, dacă este necesar.
5
Transferați orezul într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Topiți untul în tigaie medie grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați prazul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
8
Adăugați ciupercile. Acoperiți tigaia și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile își eliberează sucurile, aproximativ 5 minute. Descoperă tigaia. Creșteți căldura la mediu-mare și continuați să gătiți până când lichidul se evaporă, aproximativ 3 minute. Se amestecă amestecul de ciuperci în orez și se amestecă bine. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. condimentați fileurile de somon pe ambele părți cu sare și piper, după gust. Lucrând în loturi, puneți 2 coji de porumb pe lungime în fața dvs. cu partea largă în fața dvs., suprapunându-se reciproc pe laturile lungi. Împărțiți orezul în sferturi. Puneți 1/4 din orez în centrul cojilor. Puneți 1 file de somon deasupra. Îndoiți părțile lungi și capetele peste umplutura de orez și somon. Legați cu șnur de bucătărie. Continuați cu restul de orez, somon și coji de porumb. Aranjați-le pe o foaie de copt și coaceți până când somonul este complet gătit, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Se servește cu sos de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
MărarMărar
1
Combinați sucul de scoici și vinul într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu și amestecați în crema. Se fierbe până se reduce la 1 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți (21 Până La 25 De Conturi), Decojiți și Devenați, Cu CoziCreveți (21 Până La 25 De Conturi), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Crema MexicanăCrema Mexicană
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Se ia de pe foc, apoi se amestecă mărarul și cilantro. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
MărarMărar

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Select)
Antica Chardonnay (Munte Select)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat, cu arome ispititoare, care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. Pe cerul gurii, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost ales de la 4 la 31 de ani vines din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a fost compusă din 10 clone Chardonnay—nouă burgundiene și aclamata selecție Heritage Weimer—care creează împreună complexitatea aromelor și a aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru select Mountain.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista