Somon Teriyaki cu ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați somonul Teriyaki cu ciuperci. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 314 calorii, 36g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $ 4.42 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Dacă aveți la îndemână sos teriyaki, sherry, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Teriyaki de somon la grătar cu sparanghel prăjit și ciuperci shiitake, Carne de vită și ciuperci Teriyaki, și Tofu și ciuperci teriyaki.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic; se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați ciuperci și sotati 4 minute sau până se înmoaie.
Adăugați 1/3 cană amestec de sherry la ciuperci. Reduceți căldura și fierbeți 1 până la 2 minute sau până când lichidul aproape se evaporă. Se amestecă amestecul de ciuperci într-un castron; deoparte.
Se încălzește tigaia la foc mediu-mare; adăugați fileuri. Gatiti 3-4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste pe toate partile.
Adăugați ciupercile și amestecul de sherry rămas în tigaie; gătiți 2 minute.
Transferați fileurile într-un platou de servire și acoperiți cu sos și ciuperci.
Se servește cu: Snaps de zahăr portocaliu-ghimbir
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.