Somon Teriyaki

Somon Teriyaki
Rețeta de somon Teriyaki poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 413 calorii, 36g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 4,5 USD pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecetes necesită zahăr brun, suc de lămâie, sos de soia și muștar măcinat. Funcționează bine ca fel principal Japonez. Această rețetă este plăcută de 227 de mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Somon Teriyaki, Somon Teriyaki, și Somon Teriyaki.

Instrucțiuni

1
Amestecați uleiul de susan, sucul de lămâie, sosul de soia, zahărul brun, semințele de susan, muștarul măcinat, ghimbirul și pudra de usturoi într-o cratiță mică la foc mic. Aduceți la foc mic, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Puneți deoparte 1/2 cană de marinată pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Semințe De SusanSemințe De Susan
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
MarinadaMarinada
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Turnați marinada rămasă într-o pungă de plastic resigilabilă și puneți somonul în marinată. Strângeți aerul din pungă, sigilați și marinați fripturile de somon timp de cel puțin 1 oră (2 ore pentru o aromă mai bună).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Scurgeți și aruncați marinada folosită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
4
Setați raftul cuptorului la aproximativ 4 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Puneți fripturile de somon într-o tigaie pentru pui și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De SomonFriptură De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
6
Periați fripturile cu marinată rezervată, întoarceți-le și fierbeți până când peștele este opac și fulgi ușor, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
PeștePește
7
Periați din nou cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Roșu cireș pal cu o nuanță rubinie. Nasul este foarte complex și proaspăt, cu fructe intense, înainte pe cireșe și zmeură se amestecă cu note blânde de migdale prăjite. Vinul are un atac foarte bun, taninuri elegante și suculente. Arome de fructe la mijlocul palatului, în special cireșe, în timp ce finisajul elegant combină plinătatea fructelor proaspete cu rafinamentul terroirului Casablanca.Se împerechează bine cu brânză de capră, talpă în unt de lămâie sau carpaccio de scoici.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista