Somon Party Spread

Somon Party Spread
Salmon Party Spread este un aperitiv pescatarian . Această rețetă face 16 porții cu 155 de calorii , 5 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită suc de lămâie, cremă de brânză, fum lichid și somon roz. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34% , ceea ce nu este atât de remarcabil. Tartina de petrecere cu somon , Tartina de petrecere cu somon și Tartina de pui de petrecere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele nouă ingrediente; se amestecă până se omogenizează bine. Acoperiți și răciți 2-24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Transferați într-un bol de servire; se presara cu nuci pecan sau patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pește în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Stoltz Organic Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Pinot Noir organic
Stoltz Pinot Noir organic
Acest Pinot se arată bine prin culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine anii de învechire, fie să fie băut pe loc.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista