Somon Marinat Chinezesc Cu Cinci Condimente

Somon Marinat Chinezesc Cu Cinci Condimente
Rețeta chineză cinci condimente somon marinat ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 25 minute. Pentru $ 4.21 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 301 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați file de somon, Ulei de susan, sos de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Somon Chinezesc Cu Cinci Condimente, Somon Chinezesc Cu Cinci Condimente Cu Bulion De Ghimbir, și Salată De Pui Chinezească Marinată pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Revista