Somon din lemn de cedru cu sos de mure

Somon din lemn de cedru cu sos de mure
Somon din scânduri de cedru cu sos de mure ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 247 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 3,75 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită mure, sos de ardei chipotle, eșalotă și piper. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană . În general, această rețetă câștigă un scor mare de 96% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Somon din lemn de cedru cu sos de ghimbir , Somon din lemn de cedru cu sos de mărar cu hrean și parmezan de somon din scânduri de cedru cu sos de reducere asiatică peste legume sotate juliane .

Instrucțiuni

1
Înmuiați scândurile pentru grătar în apă timp de cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2
Într-un robot de bucătărie, combinați murele, vinul, zahărul brun, mierea, sosul de ardei iute, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Se strecoară și se aruncă semințele. Amestecați eșalota și usturoiul în sos; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Jumatate Si Jumatate Sau Frisca, OptionalJumatate Si Jumatate Sau Frisca, Optional
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Puneți scândurile pe grătar la foc mediu-mare. Acoperiți și încălziți până când scândurile creează un fum ușor până la mediu și încep să trosnească, aproximativ 3 minute (acest lucru indică că scândurile sunt gata). Întoarce scândurile.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Presărați somonul cu sare și piper rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
5
Așezați pe scânduri. Gratar, acoperit, la foc mediu, timp de 12-15 minute sau pana cand pestele se fulge usor cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Se serveste cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tobacco Road Pinot Noir, Vin. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Tobacco Road Pinot Noir, Vin
Tobacco Road Pinot Noir, Vin
Aromele de plăcintă cu cireșe, rodie și fructe de litchi sunt urmate de arome vibrante de dulceață de căpșuni, cu note de frișcă, cuișoare și condimente de scorțișoară. Acesta este un vin frumos, cu un acid strălucitor și o structură prietenoasă cu alimentele.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate79
Revista