Somon cu sos de unt Dijon, sparanghel și paste cu păr de înger cu unt de plante
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Somonul cu sos de unt Dijon, sparanghel și paste cu păr de înger cu unt de plante ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 922 calorii. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați paste de păr înger, sare și piper măcinat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nuci pecan ai putea urma acest curs principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paste De Păr Înger Cu Broccoli Și Unt De Plante, Saltimbocca de pui cu unt brun paste de păr înger, și Sparanghel De Primăvară Paste De Păr Înger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sulițele de sparanghel într-o tigaie mare și turnați suficientă apă pentru a acoperi fundul tigaiei cu o adâncime de aproximativ 1/2 inch.
Așezați tigaia la foc mediu, aduceți la fierbere și reduceți focul la mediu-scăzut. Se fierbe până se evaporă apa, aproximativ 5 minute.
Amestecați untul nesărat și nucile pecan în tigaie cu sparanghel și lăsați să fiarbă până când sparanghelul începe să se rumenească și nucile pecan sunt parfumate, încă aproximativ 2 minute.
Condimentează fileurile de somon cu sare și piper negru și lasă deoparte aproximativ 5 minute; îndepărtați orice exces de umiditate cu prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare și prăjiți fileurile de somon în uleiul fierbinte până se rumenesc și carnea se fulgi ușor și este aproape opacă în centru, 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Strângeți o jumătate de lămâie peste fileurile de somon în timp ce gătesc.
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere; amestecați pastele de păr înger și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar inca usor ferme, 4-5 minute.
Scurgeți bine și reveniți la cratiță.
Se amestecă 2 linguri de unt, pătrunjel și busuioc în pastele fierte până se acoperă; presărați sare și piper negru după gust.
Pentru a face sosul, topiți încă 2 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mic până se topește; amestecați muștarul Dijon și strecurați jumătatea rămasă de lămâie în sos. Se lasă să fiarbă aproximativ 3 minute pentru a amesteca aromele.
Pentru a servi, împărțiți pastele de păr înger între două farfurii, acoperiți fiecare porție de paste cu jumătate de sparanghel și nuci pecan și aranjați un file peste sparanghel. Spoon Dijon dressing peste fileuri pentru a servi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, plantain,ananas. Pe gust, felie proaspătă de mere cu crustă de plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersică la grătar, pâine prăjită și banană.