Somon cu sos de unt Dijon, sparanghel și paste cu păr de înger cu unt de plante

Somon cu sos de unt Dijon, sparanghel și paste cu păr de înger cu unt de plante
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Somonul cu sos de unt Dijon, sparanghel și paste cu păr de înger cu unt de plante ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 922 calorii. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați paste de păr înger, sare și piper măcinat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nuci pecan ai putea urma acest curs principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paste De Păr Înger Cu Broccoli Și Unt De Plante, Saltimbocca de pui cu unt brun paste de păr înger, și Sparanghel De Primăvară Paste De Păr Înger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sulițele de sparanghel într-o tigaie mare și turnați suficientă apă pentru a acoperi fundul tigaiei cu o adâncime de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Așezați tigaia la foc mediu, aduceți la fierbere și reduceți focul la mediu-scăzut. Se fierbe până se evaporă apa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Amestecați untul nesărat și nucile pecan în tigaie cu sparanghel și lăsați să fiarbă până când sparanghelul începe să se rumenească și nucile pecan sunt parfumate, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scoateți din căldură.
5
Condimentează fileurile de somon cu sare și piper negru și lasă deoparte aproximativ 5 minute; îndepărtați orice exces de umiditate cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare și prăjiți fileurile de somon în uleiul fierbinte până se rumenesc și carnea se fulgi ușor și este aproape opacă în centru, 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Strângeți o jumătate de lămâie peste fileurile de somon în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere; amestecați pastele de păr înger și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar inca usor ferme, 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Scurgeți bine și reveniți la cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Se amestecă 2 linguri de unt, pătrunjel și busuioc în pastele fierte până se acoperă; presărați sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Paste FiertePaste Fierte
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10
Pentru a face sosul, topiți încă 2 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mic până se topește; amestecați muștarul Dijon și strecurați jumătatea rămasă de lămâie în sos. Se lasă să fiarbă aproximativ 3 minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Pentru a servi, împărțiți pastele de păr înger între două farfurii, acoperiți fiecare porție de paste cu jumătate de sparanghel și nuci pecan și aranjați un file peste sparanghel. Spoon Dijon dressing peste fileuri pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, plantain,ananas. Pe gust, felie proaspătă de mere cu crustă de plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersică la grătar, pâine prăjită și banană.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate53
Revista