Somon cu sos de mărar
Somonul cu sos de mărar este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 184 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de condimente, iaurtul, fileul de somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma iaurtul simplu cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Melasă De Iaurt ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Somon Cu Sos De Mărar Dijon, Somon cu sos cremos de mărar, și Somon cu sos de mărar Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți somonul într-un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit; se presară cu 1/2 linguriță de mărar. Se acoperă și se coace la 375 de minute pentru 20-25 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați iaurtul, zahărul, amestecul de condimente și mărarul rămas. Gatiti si amestecati la foc mic pana se incalzeste.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.