Somon cu crustă de muștar
Somonul cu crustă de muștar este un fel principal fără lactate și pescatarian. Această rețetă face 2 porții cu 506 calorii, 38 g de proteine și 27 g de grăsime fiecare. Pentru 4,1 USD per porție, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită pesmet, cimbru, fileuri de somon și muștar măcinat. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu un scor de lingură de 73%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum somon cu crustă de muștar, rețetă de somon cu crustă de muștar și somon cu crustă de muștar.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați oțetul, zahărul și muștarul; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. În timpul procesării, adăugați treptat ulei într-un flux constant.
Puneți somonul, cu pielea în jos, într-un 8 inchi uns. vas pătrat de copt.
Se presară cu cimbru, sare și piper.
Întindeți amestecul de muștar peste fileuri; apasa usor pesmet deasupra.
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 20-25 de minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Ai putea încerca Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Un vin musculos, cu o latură moale, acest vintage de Shea se prezintă cu arome de cireșe negre, prune închise, sarsaparila, o notă de mandarină și o carne ispititoare. Mătăsosul din față duce la o gură de cireșe, merișor și condimente. Acizii ridicati și taninurile robuste oferă o stare de îmbătrânire și un adaos captivant pentru pivnița dumneavoastră. Se asortează cu: piept de rață afumat cu ceai cu reducere de cireșe soia și ghimbir marinat cu trei vârfuri șuncă friptă la cuptor cu glazură de afine.