Somn Din Caraibe Cu Mango-Salsa De Fasole Neagră

Somn Din Caraibe Cu Mango-Salsa De Fasole Neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somnul din Caraibe cu Salsan de fasole neagră de Mango. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 231 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, fileuri de somn și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Fasole neagră din Caraibe cu Salsa de Mango, Sunny Caraibe fasole neagră și mango Dip, și Salată de Mango de fasole neagră din Caraibe cu sos de ghimbir portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați fileurile uniform cu condimente smucite și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
(tub Mare)(tub Mare)
2
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; adăugați fileuri și gătiți 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Serviți imediat cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
4
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În21 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista