So Moist Red Velvet Tort

So Moist Red Velvet Tort
Deci, Moist Red Velvet Cake necesită aproximativ 2 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 25 g de grăsimi și un total de 634 de calorii. Pentru 1,1 USD per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 81 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca desert. Dacă ai la îndemână făină scurtă, auto-crescătoare, margarină și alte câteva ingrediente, o poți face. Este perfect pentru ziua indragostitilor. Vă este adus de Allrecipes. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 23%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Extra Moist Red Velvet, Cupcakes Super Moist Red Velvet și Red Velvet Sheet Cake cu Glazură Clasică Red Velvet.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Unge și făină două forme de tort de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesarat Rece, Taiat Cubulete, Plus Extra Topit Pentru A Peria BiscuitiiUnt Nesarat Rece, Taiat Cubulete, Plus Extra Topit Pentru A Peria Biscuitii
Echipamente pe care le vei folosi
Ciuperci Proaspete Feliate, Tocate MăruntCiuperci Proaspete Feliate, Tocate Mărunt
2
Bateți scurtătura și zahărul alb cu un mixer electric într-un castron mare până devine ușor și pufos. Amestecul ar trebui să fie vizibil mai deschis la culoare. Ouăle la temperatura camerei trebuie adăugate pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de scurtare înainte de a-l adăuga pe următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elefant FondantElefant Fondant
1 Până La 3 Linguri 2% Lapte1 Până La 3 Linguri 2% Lapte
Stropi Colorate Sau Bomboane DecorativeStropi Colorate Sau Bomboane Decorative
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De ZahărAproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
12-de Grâu Integral Sau Pâine Lavash Simplă12-de Grâu Integral Sau Pâine Lavash Simplă
3
Amestecați cacao și colorantul alimentar roșu într-un castron separat și amestecați în amestecul de scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
1 Până La 3 Linguri 2% Lapte1 Până La 3 Linguri 2% Lapte
Bomboane Cu CorbiBomboane Cu Corbi
Echipamente pe care le vei folosi
12-de Grâu Integral Sau Pâine Lavash Simplă12-de Grâu Integral Sau Pâine Lavash Simplă
4
Combinați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesarat Rece, Taiat Cubulete, Plus Extra Topit Pentru A Peria BiscuitiiUnt Nesarat Rece, Taiat Cubulete, Plus Extra Topit Pentru A Peria Biscuitii
6 Ardei Rosii, Tocati Grosier6 Ardei Rosii, Tocati Grosier
5
Se toarnă amestecul de făină alternativ cu zara, amestecând până se încorporează. Se amestecă extractul de vanilie. Într-un alt bol separat, amestecați oțetul și bicarbonatul de sodiu. Încorporați amestecul de oțet în timp ce gazește; amestecând suficient pentru a se combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch,Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch,
1 Lingură Mică De Sare1 Lingură Mică De Sare
1 Linguriță De Semințe De Leuștean Pudră1 Linguriță De Semințe De Leuștean Pudră
Unt Nesarat Rece, Taiat Cubulete, Plus Extra Topit Pentru A Peria BiscuitiiUnt Nesarat Rece, Taiat Cubulete, Plus Extra Topit Pentru A Peria Biscuitii
Echipamente pe care le vei folosi
12-de Grâu Integral Sau Pâine Lavash Simplă12-de Grâu Integral Sau Pâine Lavash Simplă
6
Turnați aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Kilogram De Ciuperci Proaspete Feliate, Tocate Mărunt1/2 Kilogram De Ciuperci Proaspete Feliate, Tocate Mărunt
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 30 până la 35 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a le scoate pentru a se răci complet pe un grătar înainte de a îngheța.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuloriCulori
Echipamente pe care le vei folosi
Nonpareils RoșiiNonpareils Roșii
3 Cutii (16 Uncii Fiecare) Glazură De Vanilie3 Cutii (16 Uncii Fiecare) Glazură De Vanilie
Ciuperci Proaspete Feliate, Tocate MăruntCiuperci Proaspete Feliate, Tocate Mărunt
8
Pentru a face glazura: Crema impreuna margarina si zaharul de cofetar, apoi adaugam extract de vanilie. Bateți până devine ușor și pufos. Înghețați tortul răcit și stropiți cu nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
CuloriCulori
Curmale, Fără Sâmburi și TocateCurmale, Fără Sâmburi și Tocate
Frisca Si Așchii De Ciocolată, OpționalFrisca Si Așchii De Ciocolată, Opțional
Elixir GElixir G

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Red Velvet Cake. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Lexème Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Lexème Pinot Noir
Lexème Pinot Noir
echilibrat, fin, neted
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista