Snapper cu sare cu salată de pepene galben, mentă și năsturel
Snapper cu sare cu salată de pepene galben, mentă și năsturel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 87 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, file de snapper, frunze de năsturel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare includ Sare Și Piper Calamari Cu Salată De Năsturel, Salată de rucola și afine cu Snapper roșu ars, și Salată de fructe cu fenicul, Năsturel și sare afumată.
Instrucțiuni
Porționați năsturelul, pepenele galben și menta printre patru farfurii de salată, rezervând o parte din năsturel pentru o garnitură. Într-o tigaie, presărați sarea uniform pe suprafața tigaiei și încălziți la foc mare până când este foarte fierbinte.
Adăugați snapper - ul și gătiți aproximativ 1 min. Întoarceți, adăugați 3 Tbs. din sucul de lamaie, și se acoperă tigaia. Reduceți focul la minim și gătiți până când peștele se rumeneste ușor, aproximativ încă 2 minute. Se dizolvă zahărul în sucul de lămâie rămas. Împărțiți peștele și sucurile de tigaie între farfurii și stropiți cu sucul de lămâie îndulcit.
Se ornează cu năsturelul rezervat și se servește. Sugestii De Servire
Se serveste alaturi de Herby, lemony rice.
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.