Snapper cu sare cu salată de pepene galben, mentă și năsturel

Snapper cu sare cu salată de pepene galben, mentă și năsturel
Snapper cu sare cu salată de pepene galben, mentă și năsturel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 87 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, file de snapper, frunze de năsturel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare includ Sare Și Piper Calamari Cu Salată De Năsturel, Salată de rucola și afine cu Snapper roșu ars, și Salată de fructe cu fenicul, Năsturel și sare afumată.

Instrucțiuni

1
Porționați năsturelul, pepenele galben și menta printre patru farfurii de salată, rezervând o parte din năsturel pentru o garnitură. Într-o tigaie, presărați sarea uniform pe suprafața tigaiei și încălziți la foc mare până când este foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Pepene GalbenPepene Galben
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați snapper - ul și gătiți aproximativ 1 min. Întoarceți, adăugați 3 Tbs. din sucul de lamaie, și se acoperă tigaia. Reduceți focul la minim și gătiți până când peștele se rumeneste ușor, aproximativ încă 2 minute. Se dizolvă zahărul în sucul de lămâie rămas. Împărțiți peștele și sucurile de tigaie între farfurii și stropiți cu sucul de lămâie îndulcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
SnapperSnapper
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se ornează cu năsturelul rezervat și se servește. Sugestii De Servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
4
Se serveste alaturi de Herby, lemony rice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
5
Foto: Ellen Silverman
6
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista