Slab Piure De Cartofi
Slab piure de cartofi este un fără gluten, întreg 30 și vegetarian garnitură. O porție conține 99 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, zară, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Slab Piure De Cartofi, Slab Usturoi Piure De Cartofi, și Piure De Cartofi Ușor Slab.
Instrucțiuni
În cratița de 3 litri, puneți cartofii; adăugați suficientă apă pentru a acoperi.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede; scurgere.
În aceeași cratiță, mash cartofi, ulei și sare cu masher de cartofi doar până cocoloase. Adăugați treptat zeama, zdrobind până se omogenizează, dar încă cocoloase. (Cantitatea de zară necesară pentru a face cartofii cremoși depinde de varietatea de cartofi folosiți.) Condimentează după gust cu piper. Se amestecă arpagicul.