Se prăjește carne de vită cu ananas
Stir-Fry cu carne de vită cu ananas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,77 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 403 de calorii . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați sos de soia, ardei cayenne, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l pregăti astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 85% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Stir-Fry cu ananas , carne de vită și ananas, carne de vită și ghimbir .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente.
Turnați 2/3 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de vită. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 30 de minute. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă.
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și marinada rezervată până când se omogenizează; pus deoparte.
Scurgeți și aruncați marinata. Într-o tigaie mare antiaderență sau wok, prăjiți carnea de vită în 1 linguriță de ulei timp de 2-3 minute sau până când nu mai devine roz.
Scoateți cu o lingură cu fantă și păstrați la cald.
Se prăjesc morcovii și ceapa în uleiul rămas timp de 4 minute.
Adăugați ardei verde și mazăre de zăpadă; se prăjește cu 2-3 minute mai mult sau până când legumele sunt crocante și fragede.
Amestecați amestecul de amidon de porumb și adăugați-l în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați carne de vită și ananas; căldură prin.