Scoici în sos de unt de lămâie
Scoici în sos de unt de lamaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 2 și costă $ 4.67 pe portie. O porție conține 786 calorii, 24g de proteine, și 48G de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, piper măcinat, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 46%. Încercați Capellini Cu Scoici De Cocoș Și Sos De Unt De Lămâie, Scoici La Grătar Cu Unt De Ghimbir Cu Lămâie, și Scoici Manila la grătar cu unt de ierburi de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scrub scoici bine, aruncând orice care sunt crăpate sau deschise.
Așezați scoicile într-un castron mare; acoperiți cu apă rece și presărați cu făină de porumb.
Lăsați să stea 30 de minute.
Scurgeți și clătiți scoicile; deoparte. Aruncați făina de porumb.
Combinați scoicile, ceapa tocată, șalotele și vinul într-un cuptor olandez mare. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 6 minute sau până când majoritatea scoicilor sunt deschise.
Scoateți scoicile într-un bol de servire în timp ce se deschid; păstrați cald. Aruncați scoicile nedeschise. Aduceți lichidul rămas la fierbere; gătiți la foc mare până se reduce la 1 cană.
Se toarnă lichidul printr-o sită.
Turnați lichidul strecurat într-o cratiță medie.
Aduceți lichidul la fierbere; reduceți căldura la foc mic. Se amestecă coaja de lămâie, sucul de lămâie și usturoiul.
Se ia de pe foc; se adaugă untul și ingredientele rămase. Se amestecă cu un bici până se topește untul.
Se toarnă sosul peste scoici.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Clams. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca de la A La Z Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.