Schnitzel cu cârnați cu varză rapidă

Schnitzel cu cârnați cu varză rapidă
Schnitzel cârnați cu varză acră rapidă este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 823 calorii, 26g de proteine, și 46G de grăsime per portie. Pentru $ 2.66 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de muștar din cereale integrale, zahăr brun, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cârnați de pui cu varză rapidă, Krapt și cârnați (varză acră și cârnați afumați), și Varză Acră Rapidă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Adăugați uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Aruncați varza și sotati câteva minute până când verdele s-au ofilit ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
VerziiVerzii
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ingredientele rămase în tigaie și gătiți până când lichidul s-a redus la jumătate și varza este fragedă, dar are totuși o ușoară criză. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Bateți împreună toate ingredientele într-un bol mic și puneți sosul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Configurați o stație de panificație folosind 3plăci sau feluri de mâncare. La primul fel de mâncare, adăugați făina. În al doilea fel de mâncare, combinați ouăle cu apa și amestecați-le împreună. În cel de-al treilea fel de mâncare, aruncați firimiturile de pâine cu boia, praful de usturoi, pudra de ceapă și ciupiturile sănătoase de sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
PesmetPesmet
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Ușor de dragat cârnații în făină, apoi în spălarea ouălor și apoi înveliți-le bine în amestecul de pâine. Puneți-le deoparte pe o tavă de foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
PâinePâine
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
3
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți cârnații până se rumenesc și crocanți, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați-le pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Feliați fiecare rolă pe lungime și umpleți-le cu cârnații prăjiți. Acoperiți porțiile cu puțină varză murată, stropiți cu muștarul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză AcrăVarză Acră
CârnațiCârnați
MuștarMuștar
RolaRola

Ingrediente

1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriBere germanăBere germană2(iarnă)Bere GermanăBere Germană454Nuci de orice fel (tocate)sau 6 link-uri bratwurst afumat, butterfliedsau 6 link-uri bratwurst afumat, butterflied3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripesmet simplupesmet simplu2(iarnă)sifon crema dieteticasifon crema dietetica4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriChorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)2(iarnă)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)2crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală11 kilogram de dovlecel,brânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliatăbrânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliată1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale3(iarnă)1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)pentru asezonarea cărniipentru asezonarea cărnii11 kilogram de dovlecel,ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)11 kilogram de dovlecel,Salata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping1pinchSare de vârfSare de vârf6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt crăpatSare și piper negru proaspăt crăpat1cap micvarză savuroasă, mărunțităvarză savuroasă, mărunțită6smallsrulouri de covrig sau rulouri mici de polizorrulouri de covrig sau rulouri mici de polizor596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory3(iarnă)muștar de cereale integralemuștar de cereale integrale
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista