Sare De Condimente În Stil Japonez

Sare De Condimente În Stil Japonez
Sarea de condimente în stil japonez este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap marinada. O porție conține 157 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 34 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, ghimbir măcinat, semințe de Mac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fool ' s Salt - Sel Fou - sare de condimente în stil francez, Condimente Fără Sare, și Sare De Condimente.

Instrucțiuni

1
Măcinați foile de nori prăjite, sfărâmate, într-o moară de condimente până la o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
2
Adăugați semințe de susan prăjite, coajă fină de mandarine sau lămâi, sare kosher, boabe de piper Sichuan prăjite, ghimbir măcinat, boia de ardei, semințe de mac albe sau negre prăjite și piper cayenne; pulsează la un amestec uniform de condimente, dar nu la o pulbere. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte.A se păstra etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Semințe De SusanSemințe De Susan
Sare KosherSare Kosher
Boabe De PiperBoabe De Piper
Semințe De MacSemințe De Mac
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
MandarinăMandarină
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
LămâieLămâie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Revista