Sandvișuri Topite Cu Ton

Sandvișuri Topite Cu Ton
Sandvișurile topite cu ton ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ton, sos worcestershire, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri Topite Cu Ton, Sandvișuri Topite Cu Ton, și Sandvișuri Cremoase Cu Ton Cu Față Deschisă # BumbleBeeB2S pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista