Sandvișuri de porc cu sos de grătar cu bere rădăcină
Reteta sandwich-uri de porc cu sos de gratar de bere rădăcină este gata în aproximativ 10 ore și este cu siguranță un excelent lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest curs principal are 394 calorii, 33g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână rulouri de kaiser, usturoi, friptură de vită de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri de pui trase cu sos de grătar cu bere rădăcină, Sandvișuri De Vită Cu Grătar Cu Bere Cu Rădăcină Lentă, și Sos De Grătar Cu Bere Rădăcină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se pune friptura într-un 3-qt. aragaz lent.
Adăugați ceapa, usturoiul și 1 cană de bere rădăcină. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 9-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Într-o cratiță mică, combinați sosul de chili, sosul de ardei iute și berea rădăcină rămasă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 20-25 de minute sau până se îngroașă.
Scoateți carnea din aragazul lent; se răcește ușor. Aruncați sucurile de gătit. Tăiați carnea de porc cu două furculițe și reveniți la aragazul lent. Se amestecă sosul de grătar. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 30 de minute sau până când este încălzit.