Sandvișuri de porc cu sos de grătar cu bere rădăcină

Sandvișuri de porc cu sos de grătar cu bere rădăcină
Reteta sandwich-uri de porc cu sos de gratar de bere rădăcină este gata în aproximativ 10 ore și este cu siguranță un excelent lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest curs principal are 394 calorii, 33g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână rulouri de kaiser, usturoi, friptură de vită de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri de pui trase cu sos de grătar cu bere rădăcină, Sandvișuri De Vită Cu Grătar Cu Bere Cu Rădăcină Lentă, și Sos De Grătar Cu Bere Rădăcină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se pune friptura într-un 3-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Adăugați ceapa, usturoiul și 1 cană de bere rădăcină. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 9-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De BereRădăcină De Bere
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Într-o cratiță mică, combinați sosul de chili, sosul de ardei iute și berea rădăcină rămasă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 20-25 de minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Rădăcină De BereRădăcină De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Scoateți carnea din aragazul lent; se răcește ușor. Aruncați sucurile de gătit. Tăiați carnea de porc cu două furculițe și reveniți la aragazul lent. Se amestecă sosul de grătar. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 30 de minute sau până când este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
5
Serviți pe rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateExpert
Gata În10 hrs
Porții8
Scor De Sănătate15
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista