Sandvișuri cu șuncă elvețiană și sparanghel
Sandvișurile cu șuncă elvețiană și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 388 calorii. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sparanghel, brânză elvețiană, șuncă glazurată la cuptor și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri cu șuncă și ouă elvețiene, Sandvișuri Elvețiene Cu Pere, și Turcia ' n ' sandwich-uri elvețiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure de sparanghel. Gatiti in apa clocotita pentru a acoperi 3 minute sau pana cand este crocant-fraged; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți și răciți.
Se amestecă împreună untul și usturoiul.
Întindeți amestecul de unt uniform pe jumătățile de jos ale pâinii.
Întindeți maioneza uniform peste jumătățile superioare de pâine.
Puneți jumătățile inferioare uniform cu felii de șuncă, sparanghel și brânză; așezați pe o foaie de copt.
Se fierbe 2 inci de la căldură 1 minut sau doar până când brânza se topește. Se acoperă uniform cu salată, roșii și jumătate superioară de pâine.
* 6 uncii de Brie feliată subțire cu coaja îndepărtată pot fi înlocuite cu elvețianul