Fripturi de ton la grătar cu ceapă verde și unt de portocale

Fripturi de ton la grătar cu ceapă verde și unt de portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturi de ton la grătar cu ceapă verde și unt de portocale. O porție conține 347 calorii, 33g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $5.18 pe portie. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă verde, sare de țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi De Ton Portocaliu De Susan La Grătar, Fripturi De Ton La Grătar Cu Salată De Cartofi Și Fasole Verde, și Fripturi De Ton La Grătar Cu Unt De Lămâie-Piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați untul, 1 lingură de ceapă verde tocată și coaja de portocală; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BolBol
2
Într-un alt castron mic, amestecați uleiul, sarea de țelină și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
țelinățelină
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Ungeți amestecul de ulei pe ambele părți ale fripturilor de ton și peste ceapa verde întreagă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Friptură De TonFriptură De Ton
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Puneți tonul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 8 pana la 10 minute, intorcand o data, pana cand tonul se fulgi usor cu furculita si este usor roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Adăugați ceapa la grătar în ultimele 5 minute de grătar; întoarceți ocazional. Acoperiți tonul și lăsați să stea cu 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Serviți tonul și ceapa cu bucăți de unt de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
PortocaliuPortocaliu
TonTon

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista