Sandvișuri cu legume la grătar cu Pesto Cilantro
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 300 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,55 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 28 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână rulouri, sare, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Sandvișuri cu Hummus vegetal și Cilantro, Sandvișuri Cu Legume Prăjite Cu Pesto, și Sandvișuri Cu Legume La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru pesto, așezați cilantro, pătrunjelul, parmezanul și usturoiul într-un mic robot de bucătărie; acoperiți și pulsați până se toacă.
Adăugați apă și nuci de pin; acoperiți și procesați până la amestec. În timpul procesării, adăugați treptat ulei într-un flux constant. Pune deoparte.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și înveliți ușor grătarul. Grătați ardeii la foc mediu timp de 10-15 minute sau până când pielea blister, întorcându-se frecvent.
Puneți imediat ardeii într-un castron mare; acoperiți și lăsați să stea 15-20 de minute. Îndepărtați și aruncați pielea carbonizată. Halve și ardei de semințe; pus deoparte.
Înveliți ușor vinetele pe ambele părți cu spray de gătit; presărați sare și piper. Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 3-5 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Topiți fiecare felie de vinete cu o jumătate de piper; presărați brânză mozzarella. Grătar, acoperit, timp de 2-3 minute sau până când brânza este topită.
Întindeți fiecare rulou cu 1 lingură de pesto rezervat; acoperiți fiecare cu un teanc de vinete. Înlocuiți blaturile cu role.