Sandvișuri Cu Guacamole

Sandvișuri Cu Guacamole
Reteta sandwich-uri Guacamole este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6 și costă 1,34 USD pe porție. Acest fel principal are 398 calorii, 14g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare de usturoi, avocado, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri cu somon și Guacamole, Sandvișuri cu dovleac, Guacamole și elvețiene, și Sandvișuri Fajita de pui cu Guacamole și slănină pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista