Salt-Fry cu sparanghel de vită
Reteta Savory Sparagus Beef Stir-Fry poate fi facuta in aproximativ 30 de minute. Pentru 3,06 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 440 de calorii, 24 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de măsline, ceapă verde, rădăcină de ghimbir și orez. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 65%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Sparanghel și carne de vită Stir-Fry, Beef and Sparanghel Stir-Fry și Asparagus Beef Stir-Fry.
Instrucțiuni
Într-un recipient de sticlă puțin adânc, combinați 2 lingurițe de ulei, zahăr, sare, jumătate de ghimbir și piper.
Adăugați carnea de vită și întoarceți pentru a acoperi.
Se lasa sa stea 15 minute. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, bulionul, sosul de soia, oțetul și ghimbirul rămas până se omogenizează; pus deoparte.
Într-o tigaie mare sau wok, rumeniți carnea de vită în 2 lingurițe de ulei.
Scoateți și păstrați la cald.
Adăugați uleiul rămas; se prăjește sparanghelul timp de 3-5 minute sau până când devine crocant.
Adauga castane de apa si ceapa; se prăjește timp de 1 minut. Se amestecă amestecul de amidon de porumb; se adauga in tigaie. Se aduce la fierbere, amestecând continuu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Întoarceți carnea de vită în tigaie; căldură prin.