Salsa de roșii, porumb și Avocado

Salsa de roșii, porumb și Avocado
Rețeta Salsa de roșii, porumb și Avocado ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 30 minute. Pentru $1.53 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 279 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 114 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână sare, roșii Rome, piper jalapeno și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Avocado, Roșii Și Porumb / Salsa, Blinele de porumb cu Salsa de avocado de roșii, și Salsa proaspătă de porumb, roșii și Avocado.

Instrucțiuni

1
Amestecați porumbul, măslinele, roșiile, ceapa, ardeiul roșu și ardeiul jalapeno într-un castron mare. Îndoiți ușor avocado tăiat cubulețe, ulei de măsline, suc de lămâie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ardei RoșuArdei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
MăslineMăsline
CeapăCeapă
PorumbPorumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lanson Le Black Label Brut ( jumătate de sticlă). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și mirosurile de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe gust, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista