Salsa De Citrice

Salsa De Citrice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Citrus Salsan. O porție conține 441 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 2,87 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, chili, mandarină de miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Salsa De Citrice, Salsa De Citrice, și Castravete Citrice Salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lucrând pe o placă de tăiere cu un suc bine, tăiați și aruncați capetele de grapefruit, mandarină, portocală, portocală de sânge, lămâie și var. Cu un cuțit mic, ascuțit, tăiați cojile și membranele exterioare din fructe și aruncați. Strângeți orice suc din membrane într-o măsură de 1 cană și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
MandarinăMandarină
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Tăiați fructele în cruce în felii groase de 1/2 inci, apoi tăiați felii în cuburi, aruncând semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
3
Se toarnă sucul de la bine de tăiere bord în măsură de sticlă; rezervă pentru nuci-crusted unic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
SoleSole
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Pit, coaja, și avocado zaruri. Într-un castron, amestecați ușor cuburi de citrice, avocado, kumquats, chili, mentă și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KumquatKumquat
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Cuvaison Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison Pinot Noir
Carneros Pinot Noir de la Cuvaison provine din moșia lor de 400 de acri din partea de sud a Văii Napa. Această podgorie cu climă rece permite condiții aproape perfecte an de an pentru a produce Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc și Merlot de clasă mondială. Controlul tuturor aspectelor agricole din propria podgorie oferă Cuvaison un avantaj în producerea fructelor de cea mai bună calitate, reducând astfel manipularea la vinărie. Vinificatorul Steven Rogstad rezumă cel mai bine: "stilul și filozofia mea se bazează pe exprimarea caracterului unic al strugurilor noștri și pe a le face cât mai puțin posibil. Când cineva are un fruct atât de minunat cu care să lucreze, acesta ar trebui să fie accentul cuiva."
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista