Salată Verde De Zeiță

Salată Verde De Zeiță
Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Salata verde de zeiță ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 170 calorii. Pentru $ 3.91 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de funduri de anghinare, sare și piper, pansament de zeiță și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare includ Salată verde de zeiță, Salată Verde De Zeiță, și Salată Verde De Zeiță.

Instrucțiuni

1
Tăiați salata iceberg pe lungime prin miez în 6 pene egale. De asemenea, tăiați radicchio pe lungime în 6 pene egale. Clătiți și scurgeți verdele. Aranjați 1 salată și 1 pană radicchio pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
RadicchioRadicchio
VerziiVerzii
2
Așezați 1 fund de anghinare, cu fața în sus, lângă salată pe fiecare farfurie; rezervați orice extra pentru alte utilizări. Creveți movilă în mod egal în anghinare pe plăci, lăsând creveții să se varsă peste margini. Aranjați roșiile alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
3
Spoon aproximativ jumătate din zeita verde dressing în mod egal peste salate.
4
Garnisiți cu inele de ceapă, crenguțe de tarhon și bețișoare. Oferiți pansament rămas și sare și piper pentru a adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista