Salată verde cu vinaigretă de ierburi

Salată verde cu vinaigretă de ierburi
Salata verde cu vinaigretă de ierburi ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Pentru 1,04 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 62 de calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de ulei de canolan, ceapă verde, ciuperci și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 de dietă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 37%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată foarte verde cu vinegretă de ierburi, Salată de quinoa Green Goddess cu vinegretă de plante și Friptură cu stridii și ceapă caramelizată cu salată verde de iarnă și vinaigretă cu mere verzi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți primele nouă ingrediente. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Sugestii De Servire: Salata Si Paine CrustaSugestii De Servire: Salata Si Paine Crusta
2
Împărțiți salata verde, roșiile și ciupercile în opt farfurii de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
CiuperciCiuperci
Linguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe AmbalajLinguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj
3
Dressing cu bate; se stropesc peste salate.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Arboleda Chardonnay cu nota de 4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Arboleda Chardonnay
Arboleda Chardonnay
Arboleda Chardonnay are o culoare galben deschis strălucitor și frumos și foarte parfumat la nas, cu o latură exuberantă care prezintă note pronunțate de fructe tropicale precum papaya, ananas și o atingere ușoară de pepene galben, împreună cu o latură mai complexă și subtilă care s-a dezvoltat. în butoi și amintind de alune, migdale și o notă de pâine prăjită. Gustul este cremos și lung, cu o aciditate delicioasă care conferă prospețime și tensiune. Acesta este un vin complex, plin de tinerețe și structură bună care duce la un final lung, toate promitând o longevitate excelentă în sticlă.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista