Salată Tocată Tex - Mex

Salată Tocată Tex - Mex
Nevoie de o garnitură fără gluten? Salata tocată Tex-Mex ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 145 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână avocado, ceapă, salată verde ruptă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Pui Tocată Tex-Mex, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Paste Tex Mex: Aromă Cremoasă De Sud-Vest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se amestecă pansamentul și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
Adăugați la salată; aruncați pentru a acoperi.
4
Adăugați chipsuri; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista