Salată prăjită de alune și morcovi mărunțiți

Salată prăjită de alune și morcovi mărunțiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de alune prăjite și morcov mărunțit. O porție conține 317 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sare și piper, morcovi, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată Prăjită De Alune Și Morcovi Mărunțiți, Duo De Salată De Morcovi Mărunțiți. A Lui Și A Ei, și Salată crudă de Kale, Grapefruit și alune prăjite.

Instrucțiuni

1
Puneți o tigaie mică la foc mediu, adăugați alunele tocate și prăjiți până devin aurii, amestecând și răsturnându-le aproximativ 5 minute. În timp ce nucile se prăjesc, sucați lămâia într-un bol de salată și adăugați muștarul și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
AluneAlune
MuștarMuștar
SucSuc
LămâieLămâie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Bateți uleiul de măsline extravirgin într-un flux lent și constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați morcovii mărunțiți, ceapa roșie, coacăzele și pătrunjelul. Aruncați pentru a acoperi în pansament și presărați cu alunele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Ceapă RoșieCeapă Roșie
CoacăzeCoacăze
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista