Salată Proaspătă De Paste Pesto

Salată Proaspătă De Paste Pesto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata proaspătă de Paste Pesto. Această rețetă face 8 porții cu 504 calorii, 13g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, muștar dijon, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Paste Cu Mozzarella Pesto De Roșii Proaspete, Paste Proaspete De Creveți Pesto, și Paste cu pesto și ierburi proaspete.

Instrucțiuni

1
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
2
Bateți împreună oțetul și următoarele 5 ingrediente. Treceți treptat în ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Adăugați vinetă în paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
4
Adăugați busuioc, brânză și nuci de pin; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista