Salată Orzo Prăjită

Salată Orzo Prăjită
Salata orzo prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 179 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de suc de lămâie, orzo, roșii de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Orzo Și Orz Prăjit, Orzo prăjit cu mazăre și parmezan, și Orzo prăjit cu măsline și lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați orzo și gătiți, amestecând, până la auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
3
Adăugați 3 căni de apă, 1 1/2 lingurițe de sare și coaja de lămâie și dați la fiert. Reduceți focul la mediu, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, 10 minute. Descoperiți și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când orzo este fraged și lichidul este absorbit, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Scoateți din căldură.
5
Transferați orzo-ul într-un bol mare de amestecare, îndepărtați coaja de lămâie și lăsați să se răcească aproximativ 10 minute. Se amestecă restul de 2 linguri ulei, roșii, dacă se utilizează, brânză feta, pătrunjel, capere, mărar și suc de lămâie. Condimentează cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista