Picior de miel prăjit lent cu legume de primăvară

Picior de miel prăjit lent cu legume de primăvară
Piciorul de miel prăjit lent cu legume de primăvară este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 633 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 7,38 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, cimbru, tineri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până vin roșu corpolent ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri de semolă cu compot de smochine ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Rucola-pulpă de miel umplută cu legume prăjite de primăvară, Cotlet De Miel Cu Legume Prăjite Și Risotto De Mazăre De Primăvară, și Rucola-pulpă de miel umplută cu legume prăjite de primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pune miel într - o mare (12-de 16-in.) tigaie cu mânere rabatabile (mânerele verticale vor face dificilă etanșarea strânsă cu folie). Faceți mai multe tăieturi superficiale pe toată carnea. Puneți hamsii, măsline, 1 1/2 lingură. capere și 1 lingură. oregano într-un robot de bucătărie cu 1/3 cană de ulei și se învârte într-o pastă. Slather pastă peste tot miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
CapereCapere
MăslineMăsline
MielMiel
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Se toarnă vinul în tigaie și se acoperă bine cu folie pentru a sigila. Friptură de miel 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
4
Între timp, tăiați anghinare: rupeți mai mult de jumătate din frunze (până la stratul galben), apoi tăiați vârfurile verzi ale frunzelor rămase și curățați suprafața fibroasă din tulpini. Cojiți șalotele și separați-le în lobi. Frecați morcovii și tăiați tulpinile la 1 in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MorcovMorcov
5
Transferați aproximativ 1/2 cană de sucuri din miel într-o altă tigaie, folosind un baster cu bulb. Împărțiți anghinare, șalotă și aproximativ jumătate de crenguțe de cimbru între tigăi, aranjând într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
AnghinareAnghinare
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BasterBaster
6
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaia cu legume, condimentați cu sare și piper și sigilați ambele Tigăi bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
7
Prăjiți legumele și mielul 1 oră; apoi adăugați morcovii în Tigăi și resigilați bine. Prăjiți până când legumele și mielul sunt fragede cu furculița și mielul se îndepărtează de os, cu 1 1/2 până la 2 1/2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
OsOs
MielMiel
8
Scoateți ambele tigăi din cuptor și creșteți căldura la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați sucurile din miel și legume într-un castron, folosind bulb baster.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
BasterBaster
BolBol
10
Stropiți tigăi de miel și legume cu 1/3 cană de ulei rămasă și prăjiți, neacoperite, până când sunt crocante și rumenite, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
11
Se amestecă caperele rămase și oregano în legume, împărțind între tigăi și se presară cu cimbru rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
CapereCapere
CimbruCimbru
12
Lăsați carnea să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
13
Lingurați grăsimile de pe sucuri, apoi sucurile pure într-un blender cu 4 șalote.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Se toarnă sosul într-o tigaie mare și se fierbe până se rumenesc, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Se toarnă într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
16
Set tigaie de miel și legume pe masă, cu legume suplimentare și sos pe partea. Feliați carnea peste cereale sau scoateți-o cu o furculiță de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
* Dacă este ambalat în sare, înmuiați în apă 10 până la 15 minute, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții8
Scor De Sănătate67
Revista