Salată Morel-And-Asparagus cu Frisco și salată de unt

Salată Morel-And-Asparagus cu Frisco și salată de unt
Nevoie de un garnitură fără gluten? Salata Morel-And-Asparagus cu salata Frisone si salata de unt ar putea fi o reteta uimitoare de incercat. Această rețetă servește 35. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 28 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de argan, friside Olive, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de unt, sparanghel și salată de alune, Salată Frisee cu sparanghel la grătar și Proscuitto, și Biban De Mare Cu Unt De Ierburi Și Salată Frisee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați morelele și stocul, acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Adăugați sparanghelul, acoperiți și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 2 minute. Condimentează cu sare și piper și gătește neacoperit până când bulionul este aproape absorbit, cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Într-un castron mare, amestecați uleiul de măsline cu sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați frise, salată de unt și chervil și aruncați pentru a acoperi. Aranjați morelele și sparanghelul pe farfurii și movilați salata alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De UntSalată De Unt
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
ChervilChervil
Ciuperci MorelCiuperci Morel
6
Stropiți cu ulei de argan, dacă folosiți, și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista