Salată Mediteraneană De Năut
Salata mediteraneană de năut este o fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 418 calorii. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Funcționează bine ca o farfurie. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de castravete, ceapa, goya năut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Salată Mediteraneană De Năut, Salată Mediteraneană De Năut, și Salată Mediteraneană De Năut.
Instrucțiuni
Într-un bol mediu de amestecare, amestecați ușor năutul, roșiile, castraveții, brânza, ceapa și pătrunjelul până când sunt combinate; deoparte.
Într-un castron mediu separat, amestecați împreună sucul de lămâie și Adobo. Folosind măturică, adăugați ulei de măsline în flux constant lent, amestecând constant până când uleiul este bine încorporat.
Aruncați pansamentul cu ulei de măsline-lămâie cu legume rezervate până când este acoperit complet.
Se servește răcit sau la temperatura camerei.